Hyödynnä asiantuntevia näkemyksiä ja tietämystä
Tutustu huolellisesti koottuun kokoelmaan artikkeleita, jotka syventävät ymmärrystäsi tuotteistamme ja kyselymaailmasta. Sukella mukaan ja kehitä asiantuntemustasi tänään!

Likert-asteikko kyselyssä
Likert-asteikko on suosittu menetelmä mielipiteiden ja asenteiden selvittämisessä, etenkin silloin, kun halutaan ymmärtää vastaajien näkemyseroja tarkasti. Asteikko tarjoaa selkeät vaihtoehdot, joiden avulla voidaan mitata mielipiteiden voimakkuutta. Esimerkiksi "5 = täysin samaa mieltä" ja "1 = ei lainkaan samaa mieltä" antavat kuvan, kuinka vahvasti vastaajat suhtautuvat eri väittämiin.
Taustatietokysymykset: ABC
Käsi sydämelle: kuinka usein taustatietokysymyksille tulee uhrattua enemmän aikaa, kuin varsinaiselle kyselysisällölle? Väitän, että useimmiten taustatietokysymykset tulevat mukaan siinä sivussa ja varsinainen kyselysisältö vie valtaosan valmisteluun käytetystä ajasta.
Asiakaspalaute - lomake on keskeinen osa onnistumista
Asiakastyytyväisyyden mittaamisessa kyselyt ovat tehokkaimpiin kuuluva tapa muodostaa kuvaa suoriutumisesta. On toki mahdollista tehdä myös muun laista asiakastyytyväisyyden mittausta, esimerkiksi myyntipistehaastatteluilla tai vaikkapa puhelimitse tehtävillä haastatteluilla.
Vuorovaikutteisuus kyselyissä - mitä se mahdollistaa?
Perinteinen yksisuuntainen viestintä ei aina innosta osallistumaan, mutta entä jos kyselyt ja sisällöt voisivat tarjota välitöntä hyötyä vastaajalle? Vuorovaikutteiset sisällöt, kuten profilointityökalut, tuotevalitsimet ja tietoa lisäävät testit, tekevät kyselyistä kiinnostavampia ja hyödyllisempiä jo vastaushetkellä.
Miksi Zeffi on tieteellisesti tarkin kyselytyökalu?
”Sähköä kyselyyn! Web-kysely tutkimuksessa ja tiedonkeruussa” –kirjan taustalla on Lapin yliopiston menetelmätieteiden laitoksella tehty tutkimus, jossa selvitettiin sähköisen kyselyn mahdollisuuksia ja rajoituksia.