Palvelut

Toteutamme kyselysi vaivattomasti palveluna. Palvelemme sinua kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa.

Asiakaspalautekysely

Asiakaspalautekysely

Asiakastyytyväisyyskysely palveluna on helppo tapa ymmärtää yrityksesi asiakkaita paremmin. Saat laadukasta tietoa asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittämistä varten.


Kokeile kyselypohjaa »

Hinta: 2500 €

Henkilöstökysely

Henkilöstökysely

Henkilöstökysely palveluna on helppo tapa ymmärtää omaa henkilöstöä paremmin. Saat välineitä muun muassa työilmapiirin ja motivoituneen työyhteisön kehittämiseen.


Kokeile kyselypohjaa »

Hinta: 2500 €

Strategiakysely

Strategiakysely

Avusta organisaation strategiatyötä strategiatutkimuksella. Strategiatutkimuksen avulla selvität yrityksen arvoja ja tavoitteita. Samalla näet mitkä ova tyrityksesi vahvuudet ja heikkoudet.

Hinta: 2500 €


Strategiakysely

Hallituksen itsearviointikysely

Kehitä hallituksen työtapoja ja käytäntöjä laadukkalla tiedolla. Hallituksen itsearviointikyselyn avulla arvioitte oman hallitustyöskentelynne vahvuuksia ja heikkouksia.


Kokeile kyselypohjaa »

Hinta: 1900 €

Omavalintainen kysely

Omavalintainen kysely

Onko sinulla jokin tietty kysely mielessä? Pyydä meiltä tarjous!


Kysely palveluna sisältää:

Kyselyn suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, kyselyn toteutus ja vastaajien kutsuminen sähköpostitse ja yhteenvetoraportit.

Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.

ZEF surveys are mobile responsive

Ask. Learn. Grow.

Drive your business, improve employee experience and collect customer feedback with our easy-to-use professional survey tool.

Get Started Contact Us