100% tyytyväisyystakuu!

Tehdäänkö teidänkin työpaikasta Suomen paras?

Haluamme auttaa kaikkia organisaatioita kehittymään paremmaksi! Tarjoamme teille tieteellisesti tarkimmaksi osoitetun henkilöstökyselyn valmiina palveluna työyhteisönne kehittämiseen.

Tilaa palvelu »

Tilaa henkilöstökysely palveluna

Helppo ja nopea toteutus

Palvelu sisältää täysin valmiit kyselypohjat, jotka on käytännössä testattu ja hyväksi havaittu satojen asiakkaiden kanssa. Kysymykset kattavat kaikki yrityksesi tärkeät osa-alueet. Kysymyspohja on joustavasti muokattavissa ja se hiotaan toimituksen yhteydessä juuri teille sopivaksi.

Tarkka ja tieteellinen

Kyselyyn vastaaminen on henkilöstölle miellyttävä ja visuaalinen kokemus. Asioiden onnistumisen lisäksi arvioidaan myös niiden merkitys. Lapin yliopisto on osoittanut patentoidun ZEF-menetelmän tieteellisesti tarkemmaksi. Lopputuloksena saat ainutlaatuisen analyysin yhdessä kuvassa.

Parempia päätöksiä

Näet yhdellä silmäyksellä yhdestä kuvasta yrityksesi vahvuudet ja kehittämisalueet. Raportti luo nopeasti yhteisen ymmärryksen koko henkilöstölle ja avaa innostavan keskustelun. Hyvin nopeasti olette yhdessä käyneet läpi vahvuutenne ja valinneet toimenpiteet kehityskohdille.
Satoja tyytyväisiä asiakkaita

“ZEF kysely on monipuolinen ja silti helppo henkilöstölle vastata. Olemme Laptilla tehneet henkilöstökyselyt ZEFillä jo usean vuoden ajan ja saaneet tuloksista todella paljon irti. Tykkään ZEFin palveluasenteesta ja suosittelen lämpimästi muillekin.”

- Matti Niemelä, Henkilöstöjohtaja, Lapti


Matti Niemelä


ZEF kokemuksia
ZEF kokemuksia
ZEF kokemuksia
ZEF kokemuksia

1

Tilaa palvelu nappia painamalla

2

Tilauksen jälkeen otamme teihin yhteyttä puhelimitse ja käymme läpi seuraavat asiat:

1) Toteutusajankohta ja toteutuksen eri vaiheet
2) Kyselypohjan sisältö
3) Henkilöstön sähköpostiosoitteiden kerääminen

3

Lähetämme kyselyn sähköpostitse henkilöstölle vastattavaksi sovittuna ajankohtana

4

Muistutamme vastaajia, jotka eivät ole vielä vastanneet

5

Toimitamme visuaaliset raportit PPT-muodossa (koko henkilöstöstä sekä yksiköittäin)

6

Raportin läpikäynti yhdessä puhelimitse

Lisäpalvelut:

1.Tulemme paikanpäälle ja pidämme noin tunnin mittaisen innostavan workshopin tuloksista johdolle/henkilöstölle. Analysoimme ja keskustelemme tuloksista kanssanne2. Pidämme juuri teidän tilanteeseen sopivan inspiraatio-aiheisen puheen kuinka teistä tulee oman toimialanne tai Suomen paras työpaikka


Henkilöstökysely helposti palveluna

100% tyytyväisyystakuu! Jos et ole palveluumme tyytyväinen, emme veloita siitä mitään.


2550€

Palvelu sisältää kyselyn suunnittelun, toteutuksen ja yhteenvetoraportit.

Tilaa palvelu

Usein kysytyt kysymyksetKuinka kysely toimitetaan henkilöstölle?

ZEF henkilöstökysely toimitetaan vastaajille sähköpostitse vastattavaksi. Jos osalta henkilöstöä puuttuu sähköpostiosoitteet, voidaan kysely toimittaa heille tekstiviestillä, paperivastaus -lomakkeella tai järjestää esim. taukotilaan tietokoneita vastaamiseen.Milloin tulokset kannattaa avata?

Raportti kannattaa avata henkilöstölle yhden-kahden viikon kuluessa kyselyn käynnistämisestä. Silloin henkilöstöllä on vielä hyvässä muistissa miten he vastasivat ja raportti on tarkka tulkinta nykytilanteesta.Onko tilastollisia lukuja mahdollista saada?

Halutessanne saatte raportin mukana myös keskiarvolukuja haluamallanne asteikolla. Jos olette aiemmin käyttäneet esim. 1-5 asteikkoa, voimme graafisten raporttien yhteydessä toimittaa arvot myös lukuina vertailun helpottamiseksi.