ZEF & Milestone

Yrityskulttuuri huomenna

Iltapäivätilaisuus keskiviikkona 6.9.2017

Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan Yrityskulttuuri huomenna  -tilaisuuteen!

Yritysten kulttuuri heijastuu niin nykyisten työntekijöiden sitoutumiseen kuin rekrytointiinkin. Samaan aikaan Deloitten Human Capital Trends -tutkimuksen mukaan yrityskulttuurin kehittäminen nähdään haasteena. Tule oppimaan ja keskustelemaan huippuammattilaisten kanssa yrityskulttuurin kehittämisestä ja mittaamisesta.

Luvassa on kiinnostavia puheenvuoroja ja konkreettisia vinkkejä yrityskulttuurin ja työpäiväkokemuksen kehittämiseen. Tilaisuus on täysin maksuton, ja se on suunnattu HR-ammattilaisille sekä yrityksen ylimmälle johdolle. Varaa paikkasi heti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Aika ja paikka:

Keskiviikkona 6.9. klo 12.30 – 15:00
Osoitteessa Keilasatama 5, 02150 Espoo (ZEFin toimisto)

Ohjelma:

Rekrytointi osana yrityskulttuurin rakentamista
Yrityskulttuuristaan palkitun ZEFin toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela kertoo, kuinka merkittävä rooli arvopohjaisella rekrytoinnilla on kulttuurin rakentamisessa.

Hyvä yrityskulttuuri näkyy asiakaskokemuksessa
Millainen kulttuuri tukee yrityksesi strategian toteutumista? Asiakkaalle yrityksenne kulttuuri näkyy jokaisen kohtaamisen yhteydessä, joko asiakaskokemusta nostavana tai laskevana asiana. Milestonen kulttuurimuotoilijat Riitta Vuorelma-Iho ja Antti Harjuoja paneutuvat yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen suhteeseen, sekä antavat konkreettisia vinkkejä yrityskulttuurin mittaamiseen. Koska voit muuttaa vain sen, minkä tiedät.

Paneeli – Voiko yrityskulttuuria muuttaa?
Paneelissa keskustellaan mm. yrityskulttuurin johtamisesta sekä sen mittaamisesta. Paneelissa puhujien lisäksi mukana Merlin Systemsin toimitusjohtaja Mika Tuominen ja StaffPointin toimialajohtaja (Kauppa) Minna Arneal.

Ilmoittaudu mukaan!