Paras paikka olla ja tehdä työtä

Olemme suomalainen ohjelmistoyritys ja kehitämme älykästä kyselytyökalua yritysten eri tarpeisiin. Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2016 Great Place to Work -organisaation toimesta. Yrityskulttuurimme kivijalkana toimivat arvomme rakkaus, rohkeus ja intohimo.

Olemme matkamme varrella tarjonneet laajasti eri palveluita ja ohjelmistoja, joiden avulla ihmiset ja organisaatiot ovat pystyneet tekemään parempia päätöksiä. Olemme toimineet alunperin liikkeenjohdon konsulttiyrityksenä, ja tuona aikana rakensimme ensimmäisen kyselytyökalun omaan käyttöömme. Kyselytyökalumme sai alussa nimen Arviointikone ja herätti nopeasti kiinnostusta myös asiakkaidemme keskuudessa ja aloimme myydä kyselytyökalua suoraan asiakkaidemme itsenäiseen käyttöön. Myöhemmin ZEFsurvey nimen saanut kyselytyökalu sai USA:n patentti- ja tavaramerkkiviraston patentin ja toimii ZEFin kivijalkana edelleen.

Vuonna 2006 sovelsimme kyselytyökaluamme silloisen MTV3:n kanssa tekemällä Vaalikoneen. Tästä alkoi oman Vaalikoneemme aktiivinen kehittäminen ja myyntityö. Vuonna 2008 aloimme soveltamaan Vaalikoneen ideologiaa muiden asioiden tarvelähtöiseen valintaan. Ensimmäinen tällainen sovellus oli Ilta-Sanomien ja Kennelliiton kanssa yhteistyössä toteutettu Hauvakone, joka auttoi käyttäjäänsä löytämään sopivan koirarodun tarpeistaan käsin.

Huomasimme pian rakentavamme kolmatta tuotekategoriaa tarvelähtöiselle vertailusovellukselle, joka sai alussa nimen Sähköinen myyntimies. Toimintamme kansainvälistyessä brändäsimme tuotteen uudelleen nimellä Matchit. Vertailusovellusta alettiin nopeasti käyttämään myös erilaisten persoonallisuustestien ja sosiaalisessa mediassa paljon suosiota saaneiden nettitestien tekemiseen.

Vuoden 2011 alussa lähdimme kehittämään asiakastarpeen pohjalta neljättä tuotekategoriaa, Livezhat nimistä reaaliaikasta chat-ohjelmistoa. Olimme osaltamme tuomassa Suomeen chat-ohjelmistoa olennaiseksi osaksi hyvää asiakaskokemusta nettisivuilla. Livezhat liiketoiminta myytiin 1.11.2015 kokonaisuudessaan Elisalle osana uutta strategiaamme.

Tänä päivänä keskitymme puhtaasti yhden älykkään ja profiloivan kyselytyökalun kehittämiseen ja olemme yksinkertaistaneet toimintamme nimityksen yhteen sanaan: ZEF.ZEF is the best workplace in Finland
ZEF warriors Suomen paras työpaikka

Meidän arvot

Rakkaus

Kohtelemme toisiamme rakkaudella
Kohtelemme asiakkaitamme rakkaudella
Kohtelemme käyttäjiämme rakkaudella
Rakastamme sitä mitä teemme

Intohimo

Kasvamme kannattavasti
Kehitämme itsestämme parhaita
Toimimme heti
Emme koskaan anna periksi

Rohkeus

Olemme täällä muuttamassa maailmaa
Olemme rohkeita muuttumaan
Viestimme kaiken avoimesti
Rohkaisemme toinen toisiamme

Toimistot

Espoo

Metsänneidonkuja 10

02130 Espoo

Oulu

Elektroniikkatie 6

90590 Oulu

ZEF surveys are mobile responsive

Kysy. Analysoi. Toimi.

ZEF-kyselytyökalulla teet kyselyitä, joilla keräät arvokasta tietoa asiakkaista, henkilöstöstä ja muista sidosryhmistä.

Aloita ilmainen kokeilu Ota yhteyttä