Vinkit ehdokkaiden sähköpostiosoitteiden keräämiseen

Olkaa yhteydessä puolueisiin ja heidän tiedottajiinsa ehdokasosoitteiston saamiseksi. Lista rekisteröidyistä puolueista ja yhteystiedoista löytyy täällä: http://www.vaalit.fi/fi/index/puolueet/rekisteroidytpuolueet.html

Muista, että lista elää myös vaalikauden aikana. Sopikaa puolueiden kanssa päivät, jolloin ehdokaslistaa päivitetään ja uudet kutsut lähetetään, jotta saatte kattavan osallistujajoukon vaalikoneeseen. (tuplat, poistuvat, väärät ja uudet ehdokkaat)

Huom! Rajoitamme yhden vaalikoneen ehdokasmäärää max 3000 ehdokasta. Sitä suuremmat ehdokasmäärät, ota yhteyttä: support@zef.fi.

Sopikaa organisaatiossa kuka vastaa tulleisiin kysymyksiin. Kutsuviestin kirjoittaminen: katso video täältä! Ehdokkaiden kutsuminen vaalikoneeseen: katso video täältä! Ehdokkaiden vastausohjevideo ja yleisimmät kysymykset. Voit linkata tämän linkin sisällön suoraan ehdokkaiden kutsuviestiin.

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset vaalikoneen tekijälle.

K: Linkki ei toimi
V: Jos Ehdokkaan linkki ei millään avaudu tai ehdokas ei löydä linkkiään sähköpostista tai roskapostikansiosta, voit ladata vaalikoneesta excel-tiedostona kaikkien ehdokkaiden linkit, tarkistaa ehdokaskohtaisen linkin ja lähettää sen omasta sähköpostistasi ehdokkaalle suoraan.

K: Missä koossa kuva tulee ladata
V: Ehdokkaan kuvan ideaalikoko on 375 x 500 pikseliä, Kuvan muoto: jpg tai png.

K: Voiko vastauksia muuttaa?
V: Vaalikoneen vastauksia voi muuttaa. Vaalikoneen julkistamisen jälkeen muuttuneet vastaukset päivittyvät ainoastaan vaalikoneen haltijan tekemän päivityksen jälkeen, ei reaaliaikaisesti. Vaalikoneen tekijä voi muuttaa näitä asetuksia vaalikoneen käyttöliittymästä.

K: Ehdokas on sekoittanut linkit toisen ehdokkaan kanssa edelleen lähettäessään sähköpostia toiselle ehdokkaalle:
V: Ehdokas voi mennä omasta alkuperäisestä linkistään ja muuttaa omat vastaukset. Ehdokkailta vaaditaan tarkkaavaisuutta koska linkit ovat henkilökohtaisia.