Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityksessä, joka on palkittu Suomen parhaaksi työpaikaksi (GPTW jossa yhdistyy osaaminen ja kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat? Etsimme uutta kollegaa myyntitiimme.

Olemme suomalainen ohjelmistoyritys, jonka missiona on auttaa ihmisiä ja organisaatioita päätöksenteossa. Olemme juuri julkaisseet täysin uudenlaiset älykkäät kyselyt, jota myymme SaaS-palveluna. Tarjoamme tätä noin 20 vuoden aikana kertynyttä osaamistamme asiakkaan liiketoiminnan parhaaksi. Suurin osa meidän asiakkaista on Suomesta. Meillä on mukava kasvuvauhti ja nyt rekrytoimme lisää myyntivoimaa Espoon toimistollemme.

Etsimme henkilöä, jolla on työkokemusta ja näyttöjä B2B-myynnin saralta. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja myyjänä voit odottaa pääseväsi keskeiseen asemaan, puhuttaessa kumppanuuksien rakentamisesta.

Tässä roolissa odotamme, että

  • sinulla on kokemusta B2B palveluiden myynnistä (mieluusti digitaalisten).
  • pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa selkeästi ja luontevasti.
  • olet järjestelmällinen ja osaat käyttää moderneja myynnin työkaluja.
  • toimit tavoitteellisesti hyväksi havaitun myyntistrategian mukaisesti.
  • olet henkilönä innostuva ja lannistumaton, et pelkää tarttua tuumasta toimeen.

Osaamisen lisäksi meillä merkitsee erittäin paljon arvot ja asenteesi. Meille on tärkeää, että nautit työstäsi ja haluat kehittyä siinä. Meillä kaikissa rooleissa on hyödyksi seuraavat ominaisuudet: rakkaus, intohimo ja rohkeus. 

Enemmän kuin duunia

Töissä viihtyminen on meille tärkeää ja viihtyvyyttä lähdetään rakentamaan mielenkiintoisten työtehtävien sekä hyvän ilmapiirin kautta. Meidän toimistoilla vallitsee samanaikaisesti keskittynyt mutta innokas työilmapiiri ja keskiössä on yhdessä tekeminen.

Meillä on läpinäkyvä ja matala organisaatio, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Voit odottaa arjessamme saavasi osaksesi niin vapautta kuin vastuuta.

Nautimme toistemme seurasta ja teemme yhdessä paljon muutakin kuin töitä. Arjessa käytämme suomea ja englantia. Meillä on yhteinen unelma: Auttaa maailmaa päätöksenteossa. Lisätietoa ZEFfistä: www.zef.fi

Jos haluat kuulla lisää positiosta, soita Henri Tapanille, p. 050 325 1105. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n suoraan sähköpostilla: henri.tapani@zef.fi.

Skills:

Business-to-Business (B2B), B2B-myynti
Sales, myynti
Sales Management
Consultative Selling, konsultoiva myynti, asiantuntijamyynti

ZEF surveys are mobile responsive

Kysy. Analysoi. Toimi.

ZEF-kyselytyökalulla teet kyselyitä, joilla keräät arvokasta tietoa asiakkaista, henkilöstöstä ja muista sidosryhmistä.

Aloita ilmainen kokeilu Ota yhteyttä