Monipuolinen tutkimusväline, joka säästää aikaa ja rahaa

St. Gallen University käyttää ZEF-työkalua useisiin eri tarkoituksiin. Palautteen keräämisen lisäksi työkalua käytetään muun muassa erilaisissa tapahtumissa, projekteissa – ja jopa urasuunnittelussa. Yliopisto on esimerkiksi käyttänyt ZEF-työkalua elektronisen cv-kirjan kehittämiseen, jonka avulla yritykset voivat löytää sopivan työntekijän oppilaiden keskuudesta.

Erilaisissa tapahtumissa työkalua on käytetty paitsi palautteen keräämiseen, mutta myös osallistujien ilmoittautumiseen.

“Työkalulla on helppo luoda kysely todella nopeasti ja lähettää kutsuja sähköpostitse. Opiskelijamme ovat myös ylistäneet kyselyiden käyttökokemusta – opiskelija voi vaivatta vastata kyselyyn esimerkiksi matkalla kotiin.”

St. Gallen University on säästänyt aikaa ja onnistunut tekemään lukuisia tuottavuutta parantavia ratkaisuja työkalun avulla, toteaa Viljakainen. Viljakainen kertoo olevansa myös erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ZEFin asiantuntijoiden kanssa.

“Olemme olleet erittäin kiitollisia ZEFin nopeasta asiakaspalvelusta.”

Lataa ilmainen kyselyopas! Tutustumalla tämän oppaan vinkkeihin opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia kyselyitä sekä keräämään laadukasta tietoa päätöksenteon tueksi.

New Call-to-action
Gallen University

The University of St.Gallen sijaitsee Sveitsissä ja tarjoaa koulutuspalveluita omille opiskelijoilleen sekä alueella asuville ihmisille. Yliopisto on perustettu jo vuonna 1898, ja se tunnetaan etenkin liiketoimintaan, taloustieteisiin, ja lakiin suuntautuvista opintolinjoistaan.

Lassi Viljakainen - Monipuolinen tutkimusväline, joka säästää aikaa ja rahaa

“Säästetyissä työajoissa ZEF on maksanut itsensä takaisin todella nopeasti.”

–Lassi Viljakainen, Corporate Relations Manager, St. Gallen University

Kuinka rakennat onnistuneen kyselyn ja keräät laadukasta tietoa?Lataa opas

Tutustu asiakastarinoihimme!

Tutustu yli 600 tyytyväisen asiakkaan kokemuksiin.

Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.