Monipuoliset kysymystyypit

Käytössäsi on kaikki kysymystyyppimme: jana-, nelikenttä-, monivalinta-, vapaapalaute ja monet muut kysymystyypit antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa kaikki kyselysi yhdellä työkalulla.

Valmiit kyselypohjat

Käyttöösi on laadittu kymmeniä laadukkaita kyselypohjia, joista voit hakea ideoita ja inspiraatiota, muokata käyttöösi sopivaksi tai vaikka ottaa kyselyn suoraan käyttöön nappia painamalla.

Yksilölliset vastauspolut

Luo vastauspolkuja ehdollistamalla tietyt kysymykset vain tietyllä tavalla vastanneille. Voit siis luoda täysin eri kysymykset esimerkiksi miehille ja naisille samaan kyselyyn.

Patentoitu menetelmä

Eri vastaajille eri arvosanat merkitsevät eri asiaa. Suhteellinen raporttimme eliminoi kyseisen ns. asennevääristymän ja antaa sinulle vain tarkkoja ja merkityksellisiä tuloksia.

Kätevät hälytysviestit

Voit asettaa sähköpostiisi automaattisesti saapuvaksi hälytysviestejä erilaisten vastausten perusteella. Näin saat heti tietoosi esimerkiksi kriittiset palautteet ja pikaista reagointia vaativat seikat.

Kutsuviestit ja muistutukset

Voit lähettää vastaajille henkilökohtaiset kutsuviestit, seurata vastaajamääriä reaaliaikaisesti ja muistuttaa niitä, jotka eivät ole vastauksiaan vielä antaneet.