Kehitä liiketoimintaasi älykkäillä kyselyillä

Rakenna kyselyitä, joissa yhdistyy kaunis käyttöliittymä, monipuoliset kysymystyypit ja selkeä visuaalinen raportointi. 

Helppo ja visuaalinen vastauskokemus

Korkeampi vastausprosentti

Pelimäisen ja miellyttävän vastauskokemuksen ansiosta huomioit loppukäyttäjäsi paremmin ja saat korkeammat vastausprosentit. Kutsu vastaajat sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai upota kysely suoraan verkkosivuillesi.

Korkeammat vastausprosentit - Higher response rate
Zefin kysymystyypit

Tarkkaa tietoa monipuolisesti

Monipuoliset kysymystyypit

Hyödynnä perinteisten vaihtoehto-, vetovalikko- ja monivalintakysymysten lisäksi myös jana- ja nelikenttäkysymyksiä. 

Näe kehittämiskohteet yhdellä silmäyksellä

Tarkat tulokset

Patentoidun ZEF-menetelmän ansiosta vältät asennevääristymän aiheuttamat virhetulkinnat sekä näet yrityksesi vahvuudet ja kehittämisalueet yhdellä silmäyksellä. Lapin yliopiston tutkimuksen mukaan ZEFillä tehdyt kyselyt ovat myös tarkempia kuin perinteiset kyselyt.

ZEF Menetelmä
Kuinka rakennat onnistuneen kyselyn ja keräät laadukasta tietoa? Lataa opas

Tutustu valmiisiin kyselypohjiimme

Luo älykkäitä ja kauniita kyselyjä itse tai valitse valmiista malleistamme. Löydät yli 20 erilaista kyselypohjaa, joita voit helposti muokata haluamallasi tavalla.

Markkinatutkimus

Markkinatutkimukset

Kokeile
Pulssikyselyt

Pulssikyselyt

Kokeile
Riskiarvio

Vaara- ja riskiarvioinnit

Kokeile
Asiakaspalaute

Asiakastyytyväisyyskyselyt

Kokeile
Strategia kyselyt

Strategiakyselyt

Kokeile
Henkilöstökysely

Henkilöstökyselyt

Kokeile

Monipuoliset kysymystyypit

Tarjoamme käyttöösi kaikki kysymystyyppimme. Jana-, nelikenttä-, vapaapalaute- ja monivalintakysymyksillä tuotat kaikki kyselysi yhdellä työkalulla.

Valmiit kyselypohjat

Olemme laatineet käyttöösi kymmeniä laadukkaita kyselypohjia, joista voit hakea ideoita sekä inspiraatiota kyselyiden rakentamiseen. Voit myös ottaa kyselyn suoraan käyttöösi nappia painamalla.

Yksilölliset vastauspolut

Luo vastauspolkuja ehdollistamalla tietyt kysymykset vain tietyllä tavalla vastanneille. Voit luoda täysin eri kysymykset esimerkiksi miehille ja naisille.

Kätevät hälytysviestit

Voit asettaa sähköpostiisi automaattisesti saapuvaksi hälytysviestejä erilaisten vastausten perusteella. Tällä tavoin saat heti tietoosi, mikäli käyttäjät ilmaisevat kritiikkiä tai muita huomioita, joihin on tärkeä reagoida nopeasti.

Kutsuviestit ja muistutukset

Voit lähettää vastaajille henkilökohtaiset kutsuviestit, seurata vastaajamääriä reaaliaikaisesti ja muistuttaa niitä, jotka eivät ole vastauksiaan vielä antaneet.

ZEF kysely on monipuolinen ja silti helppo henkilöstölle vastata. Olemme Laptilla tehneet henkilöstökyselyt ZEFillä jo usean vuoden ajan ja saaneet tuloksista todella paljon irti.

Matti NiemeläHenkilöstöjohtaja, Lapti

Tiedonkeruu on meille kriittisen tärkeää. Meidän pitää ymmärtää kuluttajia paremmin, sillä he ovat koko toimintamme keskiössä. ZEFillä on ollut tässä merkittävä rooli.

Oskar LindroosCEO, Lejos

Ota yhteyttä myyntiin

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.