Osallistava rekrytointitesti tehostaa ja laadullistaa rekrytointia

Kovassa kasvussa oleva Kaisa Liski LKV etsi uusia keinoja vauhdittaa omaa rekrytointiaan verkossa. Rekrytoinnin tehostamista varten kehitettiin lyhyt osallistava testi ZEF-kyselytyökalun avulla. Testin tarkoituksena oli löytää  aidosti kiinnostuneet kandidaatit ja ohjata heidät jättämään yhteystietonsa. Samalla kerättiin tietoa rekrytointityön tueksi.
Testiä varten toteuttiin myös bannerimainontaa yhdessä Etuovi.comin kanssa. Bannerilla ohjattiin asuntomarkkinoita seuraavia sivustovierailijoita testiin.

Tulokset

Yhden viikon aikana rekrytointitestin avulla löydettiin 20 kiinnostunutta hakijaa, joiden pohjalta päästiin tekemään peräti 8 uutta työsopimusta.

Kaisa Liskin luotsaama kiinteistönvälitysyritys on valtakunnallinen, yli 20 huippuammattilaisen välitysketju. Kaisa Liski LKV välittää niin arvoasunnot, omakotitalot, kerros- ja rivitaloasunnot kuin mökit ja huvilat ympäri Suomen. Tämän lisäksi palveluihin kuuluu asuntojen tai toimitilojen vuokrauksen sekä rakennettavien uudiskohteiden ennakkomarkkinointi ja markkinointi.
https://www.kaisaliski.fi/

Kaisa Liski

”Testin avulla saimme laadukkaampia hakijoita, joka mahdollisti nopean rekrytoinnin.”

– Kaisa Liski, Owner, Kaisa Liski LKV

Ilmainen opas

Kuinka rakennat onnistuneen kyselyn ja keräät laadukasta tietoa

Blogi

Miten valintapäätökset syntyvät?

Tutustu asiakastarinoihimme!

Tutustu yli 600 tyytyväisen asiakkaan kokemuksiin.

Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.