Deleten purkulaskurilla käyttäjä saa nopeasti arvion kiinteistönsä purkutyön kustannuksista

Delete halusi tehdä hinnoittelustaan läpinäkyvämpää ja samalla asiakaslähtöisempää. Perinteisesti alalla asiakas on saanut ensikosketuksen purkukustannuksiin vasta tarjouspyynnön jälkeen. Deleten tavoitteena oli myös kasvattaa verkkosivujen avulla kerättyjen liidien määrää. Asiaa lähdettiin ratkaisemaan ZEF-työkalun avulla.

Työkalulla rakennettiin purkulaskuri osaksi Deleten verkkosivustoa. Käyttäjä syöttää omaa kiinteistöään koskevat tiedot laskuriin ja saa reaaliaikaisesti arvion kiinteistönsä purkukustannuksista. Virallisesta tarjouksesta tai lisätiedoista kiinnostunut käyttäjä pystyy myös jättämään omat yhteystietonsa Deleten asiantuntijalle, jolloin asiantuntija saa laskurilla kerätyt tiedot asiakkaan tarpeesta.

Tulokset

Laskuri toteutettiin tehokkaasti alle viikossa ja on ollut aktiivisessa käytössä heti julkaisun jälkeen. Ensimmäinen kauppaan johtanut liidi tuli neljän tunnin sisällä laskurin julkaisusta. Sen avulla kerätyistä liideistä 100 % on johtanut viralliseen tarjoukseen.

Kokeile purkulaskuria

Lataa ilmainen kyselyopas! Tutustumalla tämän oppaan vinkkeihin opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia kyselyitä sekä keräämään laadukasta tietoa päätöksenteon tueksi.

New Call-to-action

Delete on Pohjoismaiden johtava täyden palvelun ympäristöpalveluyritys. Delete palvelee niin eri teollisuuden aloja, kuin rakentamista ja kiinteistöjä puhdistamiseen, purkamiseen, kierrätykseen ja jätteenkäsittelyyn liittyvissä asioissa. Löydät heidät 30 eri toimipisteestä ympäri Suomen ja Ruotsin.

Petri Uomala, Markkinointijohtaja

”Saimme laskurin kautta kauppaan johtaneen liidin heti julkaisun jälkeen.”

–  Petri Uomala, Markkinointijohtaja

Tutustu asiakastarinoihimme!

Tutustu yli 600 tyytyväisen asiakkaan kokemuksiin.

Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.