Tee seuraavasta kyselystäsi kaunis ja älykäs

ZEF on käyttäjäystävällinen kyselytyökalu, jolla toteutat kaikki tarvitsemasi kyselyt ja keräät arvokasta tietoa yrityksenne päätöksenteon tueksi.

Pyydä esittely

Kaikki kyselyt yhdellä kyselytyökalulla

Monipuolinen kyselytyökalu

ZEF-kyselytyökalulla rakennat kyselyitä, nettitestejä ja valitsimia keräämään laadukasta tietoa sekä profiloimaan asiakkaasi. Saat nopeasti rahanarvoista tietoa yrityksenne eri sidosryhmistä, esimerkiksi asiakkaista tai henkilöstöstä.

  • Valmiit kyselypohjat
  • Helppo käyttöliittymä
  • Visuaaliset ja monipuoliset kyselyraportit
ZEF kyselyt tiedonkeruu

Suunnittele, rakenna ja analysoi

Tarkempaa tiedonkeruuta

ZEF-kyselyiden pelimäisen vastauskokemuksen ansiosta huomioit loppukäyttäjäsi paremmin ja saat korkeammat vastausprosentit. Rakenna kysely alusta asti itse tai hyödynnä asiantuntijoiden rakentamia valmiita kyselypohjia.

100 % tyytyväisyystakuu

Kyselyt helposti palveluna

Saat meiltä myös yksittäiset kyselyt palveluna. Samalla hyödynnät patentoitua ZEF-menetelmää ja näet yrityksesi vahvuudet sekä kehittämiskohteet yhdellä silmäyksellä.

MITÄ UUTTA?

ZEFin blogista löydät arvokasta tietoa kyselyistä, tiedolla johtamisesta ja henkilöstönhyvinvoinnista.

Kyselytyökalut Suomessa: kuinka valitset sinulle sopivan kyselytyökalun?

Mistä löytää sopiva kyselytyökalu? Listasimme avuksesi Suomessa tunnettuja kyselytyökaluja ja kävimme läpi niiden tärkeimmät ominaisuudet.

GDPR ja kyselyt – ota nämä asiat huomioon

Kokosimme avuksesi usein kysytyt kysymykset -listauksen, jonka avulla saat paremman käsityksen GDPR:n vaikutuksista kyselyiden teon näkökulmasta.

Kiinnostaako ZEF-kyselytyökalu?

Ota yhteyttä. Palvelemme kaikissa kyselyihin liittyvissä asiakastarpeissa. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.