Kyselytyökalu, joka mullistaa perinteiset kyselylomakkeet

Patentoidulla, visuaalisella kyselytyökalulla saat parhaan ymmärryksen kohderyhmiesi mielipiteistä

Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon

avaraekonomitfonectahallitusammattilaisethelsinginyliopistojettatalolahitapiolanokianrenkaatoulupwcroviosisaministeriostgallentamperetekestietousembassyvmp

Asiakaspalautteen keruun rooli yrityksessämme on tärkeää, pystymme kehittämään parhaiten tarkalla, asiakkailta jatkuvasti kerätyllä tiedolla. Palautteiden pohjalta olemmekin pystyneet tekemään päätöksiä kehittymisestä. Myös sisäisen palautteenkeruun osalta olemme saaneet onnistumisia ja ilmapiiri sekä prosessit ovat menneet eteenpäin kerätyn palautteen pohjalta. Työskentely ZEFin kanssa on helppoa ja sujuvaa, asiantuntijat ovat päteviä ja aina avuliaita. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön sekä palautteenkeruun työkaluun.

– Antti Pöyskö, Lapti

Kyselyitä pystyy tekemään todella nopeasti ja kutsut lähettämään sähköpostilla. Raportit voi lähettää suoraan eteenpäin, joten aikaa säästyy siinäkin. Kyselyistä saa myös helposti myös visuaalisen, elävän näköisen, mikä nostaa vastausprosentteja. Opiskelijamme ovat kehuneet käyttäjäystävällisyyttä, kun kyselyyn voi vastata vaikka bussipysäkiltä mobiililaitteella. Vastaaja-aste onkin noussut reilusti.

– Lassi Viljakainen, St. Gallenin yliopiston MBA-ohjelma

Kerää palautetta täysin uudenlaisella tavalla

ZEFsurvey mullistaa vanhanaikaiset kyselylomakkeet: Laajasti tutkittu, visuaalinen ja pelimäinen käyttöliittymä tuottaa vastaajalle luonnollisen vastauskokemuksen – kuin vastaisi haastattelussa kysymyksiin, portaattomasti. Patentoidun tekniikan ansiosta palautteesi ovat laadukkaampia ja tarkempia kuin millään muulla työkalulla toteutettuna!

Lue: Kerää palautetta täysin uudenlaisella tavalla

Johda liiketoimintaasi selkeällä tiedolla kehityksen painopisteistä

Kyselysi tuottavat sinulle selkeää ja laadukasta tietoa siitä, miksi asiakkaasi, henkilöstösi ja muut kohderyhmäsi ovat tyytyväisiä yritykseesi. Tällä tiedolla johdat liiketoiminnan kehitystä hurjalla vauhdilla oikeaan suuntaan. Lisäksi tiedät aina tärkeimmät kehityskohteet ja osaat poistaa tieltä kehittymisen esteet ja hidasteet. Tietämällä syyt liiketoiminnan menestyksen taustalla, voit johtaa kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue: Miksi henkilöstökyselyihin tulisi vastata aina omalla nimellä

Luo pelimäinen flow-kokemus kyselyidesi vastaajille

ZEFsurveyn avulla keräät todistetusti korkeimmat vastausprosentit. Visuaalinen ja pelimäinen vastauskokemus koukuttaa vastaajan vastaamaan kysymyksiin tarkasti ja vertaamaan kysymyksiä aiempiin vastauksiinsa. Automaattinen siirtyminen vastauksen jälkeen seuraavaan kysymykseen nopeuttaa ja helpottaa vastaamista niin koneella kuin mobiilistikin vastatessa. Miellyttävä vastauskokemus tuottaa sinulle tarkempaa tietoa ja enemmän sitoutuneita vastaajia!

Lue: Kerää palautetta täysin uudenlaisella tavalla

Hyödynnä monipuolisia ominaisuuksia

Monipuoliset kysymystyypit

Käytössäsi on kaikki kysymystyyppimme: jana-, nelikenttä-, monivalinta-, vapaapalaute ja monet muut kysymystyypit antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa kaikki kyselysi yhdellä työkalulla.

Valmiit kyselypohjat

Käyttöösi on laadittu kymmeniä laadukkaita kyselypohjia, joista voit hakea ideoita ja inspiraatiota, muokata käyttöösi sopivaksi tai vaikka ottaa kyselyn suoraan käyttöön nappia painamalla.

Patentoitu menetelmä

Eri vastaajille eri arvosanat merkitsevät eri asiaa. Suhteellinen raporttimme eliminoi kyseisen ns. asennevääristymän ja antaa sinulle vain tarkkoja ja merkityksellisiä tuloksia.

Houkutteleva ulkoasu

Yrityksenne ilmeen mukainen kyselyiden ulkoasu viimeistelee vastaajien kokeman vau-elämyksen! Suunnittelemme yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan ulkoasun ja lisäksi käytettävissäsi on useita valmiita ulkoasupohjia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Loistava mobiilikäytettävyys

ZEFsurveyn vastauskäyttöliittymässä on ajateltu ennen kaikkea mobiilikäyttäjiä. Automaattinen siirtymä seuraavaan kysymykseen, isot vastausalueet ja portaaton skaala vapauttavat vastaajien sormet aitoon palautteeseen.

Yksilölliset vastauspolut

Luo vastauspolkuja ehdollistamalla tietyt kysymykset vain tietyllä tavalla vastanneille. Voit siis luoda täysin eri kysymykset esimerkiksi miehille ja naisille samaan kyselyyn.

Kätevät hälytysviestit

Voit asettaa sähköpostiisi automaattisesti saapuvaksi hälytysviestejä erilaisten vastausten perusteella. Näin saat heti tietoosi esimerkiksi kriittiset palautteet ja pikaista reagointia vaativat seikat.

Selkeä vastaajien ryhmittely

Muodosta erilaisia raportointiryhmiä vastausten perusteella ja voit ristiintaulukoida vastauksia, eli tutkia erilaisten vastaajaryhmien eroja vastauksissa samassa raporttitaulussa.

Kutsuviestit ja muistutukset

Voit lähettää vastaajille henkilökohtaiset kutsuviestit, seurata vastaajamääriä reaaliaikaisesti ja muistuttaa niitä, jotka eivät ole vastauksiaan vielä antaneet.

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme aina arkisin 8-16 chatissa, puhelimitse ja sähköpostitse, ilmaiseksi. Voit siis vapaasti kääntyä puoleemme missä tahansa asiassa työkaluihimme liittyen.

Suomen 2. paras työpaikka

ZEF on vuoden 2015 2. paras työpaikka Suomessa. Tämä takaa jatkuvan kehityksen henkilöstön tyytyväisyyteen, joka takuulla välittyy jokaiselle asiakkaallekin!

Raporttien tallennus

Voit tallentaa ja lähettää eteenpäin kyselyiden raportit eri muodoissa helposti – valittavanasi on muun muassa HTML, PPT, DOC ja CSV -muotoiset raportit.

Kerää kaikki tieto yhdellä työkalulla, yhteen paikkaan

1. Luo kysymykset

Luo kysymykset sinulle mieluisimmalla tavalla; käytössäsi on selaimessa toimiva editorimme tai voit tehdä kaiken vaikka Excelissä tai Muistiossasi. ZEFsurveyssä käytössäsi on useita tapoja kysyä kysymykset – esimerkiksi jana, kuvakysymys ja perinteinen monivalintaboksi.

2. Syötä vastaajat

Tuo valmiit vastaajalistat omista järjestelmästäsi Excel- tai CSV -muodossa tai syötä kyselysi vastaajat yksitellen suoraan editoriin.

3. Lähetä kutsut & seuraa vastaamista

Lähetä kutsuviesti kaikille vastaajillesi nappia painamalla ja näe reaaliaikaisesti, kuinka moni heistä on vastannut. Lähetä kätevästi muistutuksia niille vastaajille, jotka eivät vielä ole aloittaneet vastaamista.

4. Viihdy keräämäsi datan parissa raportissa

Näet yhdellä silmäyksellä kaikkien käyttäjiesi mielipiteet ja palautteet raportissa. Analysoi vastauksia ja löydä kiehtovia yksityiskohtia ja oivalluksia myyntisi kehityksen tueksi.

Tilaa ilmainen esittely ZEFsurveysta

Jätä tähän yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä sopiaksenne ajan esittelylle ja yhteiselle ideointihetkelle. Tämä ei velvoita sinua mihinkään, takuuvarmaa on vain hetki täynnä iloa ja inspiraatiota! Heräsikö sinulle täsmäkysymyksiä? Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme alla.


Ota meihin yhteyttä:

Julius Tuomikoski

Sales Director
+358 50 522 1264
julius.tuomikoski@zef.fi

Maarit Kaikkonen

Customer Coach
+358 50 462 5024
maarit.kaikkonen@zef.fi