Tehdäänkö teidänkin työpaikasta Suomen paras?

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa palvelu

Katso video!


Mitä jos Suomessa olisi vain parhaita työpaikkoja?

Meidät palkittiin Suomen parhaana työpaikkana vuonna 2016. Haluamme nyt auttaa kaikkia organisaatioita kehittymään paremmaksi! Tarjoamme sinulle tieteellisesti tarkimmaksi osoitetun henkilöstökyselyn valmiina palveluna työyhteisösi kehittämiseen. Samalla saat tutkitusti parhaan käytännön osaamisen yrityskulttuurista. Kutsu meidät luoksesi ja tuomme osaamisemme hymyillen työpaikallesi!Enemmän virtaa

Työpaikkaan ja sen kulttuuriin satsaaminen lisää tutkitusti tehokkuutta, työntekijöidesi motivaatiota ja luovuutta sekä innostaa tiimiäsi ylittämään itsensä yhtenä toisiaan kannustavana yhteisönä.

Lisää onnellisempia asiakkaita

Työntekijöidesi tullessa kuulluksi keskinäinen luottamus ja arvostus vahvistuvat, työtyytyväisyys kasvaa ja ilmapiiri paranee. Onnellisemmat työntekijät tarkoittavat lisää onnellisempia asiakkaita!

Hyviä päätöksiä nopeasti

Älykäs ZEF-kysely on tutkitusti tarkin ja sen antamat tulokset tuodaan sinulle kauniina ja helppolukuisina visuaalisina raportteina, joiden pohjalta teet oikeita ja priorisoituja päätöksiä nopeasti työpaikkasi kehittämiseksi. Annamme parhaan osaamisemme käyttöösi koko palvelun ajaksi!

Miksi asiakkaat ovat tyytyväisiä?

ZEF henkilöstökysely on täysin valmis avaimet käteen -palvelu. Nostat jalat pöydälle, hoidamme sydämellä hommat ja nautit valmiista tuloksista.Katso lyhyt video!Valmis kyselypohja

Palvelu sisältää täysin valmiit kyselypohjat, jotka on käytännössä testattu ja hyväksi havaittu satojen asiakkaiden kanssa. Kysymykset kattavat kaikki yrityksesi tärkeät osa-alueet. Kysymyspohja on joustavasti muokattavissa ja se hiotaan toimituksen yhteydessä juuri teille sopivaksi.

Tarkka ja tieteellinen

Kyselyyn vastaaminen on henkilöstölle miellyttävä ja visuaalinen kokemus. Asioiden onnistumisen lisäksi arvioidaan myös niiden merkitys. Lapin yliopisto on osoittanut patentoidun ZEF-menetelmän tieteellisesti tarkemmaksi. Lopputuloksena saat ainutlaatuisen analyysin yhdessä kuvassa.

Parempia päätöksiä

Näet yhdellä silmäyksellä yhdestä kuvasta yrityksesi vahvuudet ja kehittämisalueet. Raportti luo nopeasti yhteisen ymmärryksen koko henkilöstölle ja avaa innostavan keskustelun. Hyvin nopeasti olette yhdessä käyneet läpi vahvuutenne ja valinneet toimenpiteet kehityskohdille.Satoja tyytyväisiä asiakkaita

“ZEF kysely on monipuolinen ja silti helppo henkilöstölle vastata. Olemme Laptilla tehneet henkilöstökyselyt ZEFillä jo usean vuoden ajan ja saaneet tuloksista todella paljon irti. Tykkään ZEFin palveluasenteesta ja suosittelen lämpimästi muillekin.”

- Matti Niemelä, Henkilöstöjohtaja, Lapti


Matti Niemelä

Palvelukuvaus

1

Tilaa palvelu nappia painamalla

2

Tilauksen jälkeen otamme teihin yhteyttä puhelimitse ja käymme läpi seuraavat asiat:

1) Toteutusajankohta ja toteutuksen eri vaiheet
2) Kyselypohjan sisältö
3) Henkilöstön sähköpostiosoitteiden kerääminen

3

Lähetämme kyselyn sähköpostitse henkilöstölle vastattavaksi sovittuna ajankohtana

4

Muistutamme vastaajia, jotka eivät ole vielä vastanneet

5

Toimitamme visuaaliset raportit PPT-muodossa (koko henkilöstöstä sekä yksiköittäin)

6

Raportin läpikäynti yhdessä puhelimitse

Lisäpalvelut:

1.Tulemme paikanpäälle ja pidämme noin tunnin mittaisen innostavan workshopin tuloksista johdolle/henkilöstölle. Analysoimme ja keskustelemme tuloksista kanssanne2. Pidämme juuri teidän tilanteeseen sopivan inspiraatio-aiheisen puheen kuinka teistä tulee oman toimialanne tai Suomen paras työpaikka

Valitse haluamasi paketti

100% tyytyväisyystakuu! Jos et ole palveluumme tyytyväinen, emme veloita siitä mitään.
Hinnat voimassa 31.05.2017 asti!


Usein kysytyt kysymyksetKuinka kysely toimitetaan henkilöstölle?

ZEF henkilöstökysely toimitetaan vastaajille sähköpostitse vastattavaksi. Jos osalta henkilöstöä puuttuu sähköpostiosoitteet, voidaan kysely toimittaa heille tekstiviestillä, paperivastaus -lomakkeella tai järjestää esim. taukotilaan tietokoneita vastaamiseen.Milloin tulokset kannattaa avata?

Raportti kannattaa avata henkilöstölle yhden-kahden viikon kuluessa kyselyn käynnistämisestä. Silloin henkilöstöllä on vielä hyvässä muistissa miten he vastasivat ja raportti on tarkka tulkinta nykytilanteesta.Onko tilastollisia lukuja mahdollista saada?

Halutessanne saatte raportin mukana myös keskiarvolukuja haluamallanne asteikolla. Jos olette aiemmin käyttäneet esim. 1-5 asteikkoa, voimme graafisten raporttien yhteydessä toimittaa arvot myös lukuina vertailun helpottamiseksi.Basic

2550 €

Palvelu sisältää kyselyn suunnittelun, toteutuksen ja yhteenvetoraportit.Tilaa palvelu

Premium

3990 €

Palvelu sisältää kyselyn suunnittelun, toteutuksen ja yhteenvetoraportit.

+ Innostava 1h workshop tuloksista

Tilaa palvelu

VIP

5000 €

Palvelu sisältää kyselyn suunnittelun, toteutuksen ja yhteenvetoraportit.

+ Innostava 1h workshop tuloksista
+ Inspiraatio-aiheinen puhe (katso esimerkki)

Tilaa palvelu