Meidät tunnetaan nimellä #ZEFWARRIORS

RAKKAUS

Kohtelemme toisiamme rakkaudella
Kohtelemme asiakkaitamme rakkaudella
Kohtelemme käyttäjiämme rakkaudella
Rakastamme sitä mitä teemme

INTOHIMO

Olemme täällä muuttamassa maailmaa
Kehitämme itsestämme parhaita
Toimimme heti
Emme koskaan anna periksi

ROHKEUS

Olemme rohkeita muuttumaan
Rohkaisemme toinen toisiamme
Tiedämme, että yhdessä pystymme mihin vain
Viestimme kaiken avoimesti

Kysymyksiä? Ota yhteyttä careers@zef.fi

Työsuhde-etujamme

Tyytyväisyystakuu

Työskentele mistä haluat

Ping pong

Tapaa eri alojen huippuja

Kuntosali

Kirjasto

TUTUSTU TIIMEIHIMME

“Tuotteemme kehittäminen on motivoivaa, koska olemme kaikki yhdessä olleet määrittelemässä sen asiakkaillemme tuottamaa lisäarvoa ja merkitystä. Emme ole kehittämässä pelkästään tuotetta, vaan myös aidosti auttamassa ihmisiä sen avulla.”

Juha Koskela, CTO

”Kollegoideni positiivisuus piristää ja saa minut hyvälle tuulelle joka päivä.”

Maija Leino, Customer Coach

WARRIOR KULTTUURIMME

Me uskomme, että maailman parhaassa työpaikassa jokainen työntekijä on toteuttamassa yhteistä unelmaa. Meistä on myös tärkeää, että jokainen työntekijä näkee oman unelmansa luontevana osana yhteistä unelmaa.
Haluamme antaa jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden päättää itse omat työvälineensä ja sopivat työskentelytapansa. Haluamme myös pitää organisaatiomme rakenteen mahdollisimman yksinkertaisena. Luotamme työntekijöihimme ja ymmärrämme, että valta ja vastuu ovat saman kolikon erottamattomat puoliskot.

Jaamme voitot yhdessä kaikista yhteisistä saavutuksistamme ja maksamme työntekijöillemme hyvin. Haastamme myös jokaisen työntekijämme olemaan paras versio itsestään joka päivä ja ymmärrämme, että suurimmat asiat tapahtuvat usein tutkimattomilla poluilla. Ylennämme ansioituneita työntekijöitämme ja jokainen nykyisistä ja tulevista johtajista on ansainnut paikkansa kollegoiltaan. Osallistamme jokaisen työntekijämme isojen päätösten tekemiseen ja kuuntelemme ymmärtääksemme, emme vastataksemme.

Uskomme mentoroinnin voimaan ja rohkaisemmekin jokaista työntekijäämme löytämään itselleen mentorin, joka siivittää kasvun tiellä. Arvostamme jokaista pientäkin askelta kohti unelmaamme juhlien, nauraen ja iloiten, rakkaudella, intohimolla ja rohkeudella.