Parempia päätöksiä älykkäillä kyselyillä

ZEF on työkalu, jonka avulla nostat interaktiivisen sisällöntuotantosi uudelle tasolle. Rakenna merkityksellisiä kyselyitä, nettitestejä, valitsimia ja arviointeja profiloimaan asiakkaasi ja helpottamaan päätöksentekoa.

Yli 100 miljoonaa kerättyä vastausta.

Profiloiva kysely osana myynnin vuoropuhelua

ZEFin avulla automatisoit myynnin vuoropuhelun ja profiloit potentiaaliset ostajat jo ennen ensimmäistä myyntitapaamista. Profiloiva kysely osana vuoropuhelua nostaa asiakkaan sitoutumistasoa, sekä valmistaa asiakkaan ja myyjän tapaamiselle.

Lue lisää

Rakenna interaktiivista sisältöä myynnin tueksi

Houkuttele liikennettä sosiaalisesta mediasta ja sitouta kävijöitä interaktiivisella sisällöllä. ZEFin avulla keräät kuumia myyntiliidejä ja profiloit tulevat asiakkaat jo ennen myyntikäyntiä.

Lue lisää

Tee parempia päätöksiä älykkäiden kyselyiden avulla

ZEF työkalun avulla keräät tietoa päätöksiesi tueksi ja näet reaaliaikaisesta raportista yhdellä silmäyksellä tärkeimmät vahvuudet ja kehityskohteet. Ainutlaatuisen Z-scoring menetelmän ansiosta poistat asennevääristymän ja saat tutkitusti tarkinta kyselyn avulla kerättyä tietoa.

Lue lisää
Make better decisions with intelligent surveys
Myyntikäyntiä edeltävä profilointikysely myynnin kasvattajana

Lue kuinka tuplaat myyntisi automatisoidulla vuoropuhelulla:

Digitaalinen vuoropuhelu sitouttaa asiakkaan sekä auttaa myyjää ja asiakasta valmistautumaan tulevaan tapaamiseen paremmin.

Lataa tästä